Адаптација поткровља

Пружамо Вам комплетну услугу  адаптације поткровља, таванских простора  са свим пратећим  гипсарско- молерским радовима,

Поткровље

Гипсане плоче су идеално решење за преуређење Вашег поткровља због следећих карактеристика:

– гипсане плоче не горе

у комбинацији са изолацијским материјалима штите од хладноће зими и од врућине лети

– добра звучна изолација

– добра способност упијања влажног ваздуха из просторије

– функционална конструкција ствара здраву животну климу у простору

Комбинацијом грађевинских и изолационих система можете преуредити поткровље у складу са свим грађевинским и изолационим захтевима, а добра топлотна, звучна и противпожарна заштита омогућавају Вам да дизајнирате удобан стан. Применом суве градње не уносите додатну влагу или прашину у кућу, а уређене просторије су спремне за усељење одмах по завршетку радова. Истовремено, системи од гипсаних плоча са стандардним профилима, изолаторима и плочицама омогућавају Вам да лако и брзо изведете конструкције које значајно успоравају ширење пожара (Ф 30) или заустављају пожар (Ф 90).

Ваше поткровље из снова

Адаптација поткровља

Систем суве градње је идеалан за ову сврху. Приликом уређења поткровља потребно је посветити посебну пажњу поштовању технологије изградње и препорукама произвођача. Правилна уградња изолационог материјала је веома важна, што пресудно утиче на будућу удобност и квалитет добијеног простора. Такође, одговарајућа дебљина је неопходна како би се осигурала добра вентилација крова и врхунска топлотна изолација. Паропропусна и водоотпорна фолија неопходна је за регулацију протока паре.