Да се представимо

неколико речи о нама

„Чак и ако немате готову скицу онога што желите – ми ћемо вам помоћи да добијете резултат о којем сте сањали.“

Милош

Оснивач компаније

[О НАШОЈ КОМПАНИЈИ ]

УРБАН СИСТЕМ ГИПС

Компанија УРБАН СИСТЕМ ГИПС успешно послује од свог оснивања 2014. године. Најбоље нас описује велики број задовољних клијената са којима смо остварили успешну сарадњу.

ГОДИНЕ ИСКУСТВА

Дугогодишње искуство и велики број задовољних клијената су иза нас.УРБАН СИСТЕМ ГИПС је током година стекао значајно искуство и стручност у разним грађевинским пројектима. Наш примарни задатак је задовољити купце.

Наша компанија настоји да иде у корак са временом, па користимо проверене материјале, комбинујући најбоља искуства на домаћем и европском тржишту. Пре свега, истичемо квалитет и сам дизајн. Увек се трудимо да поштујемо наше клијенте колико год је то могуће, проналазимо најбоље решење за њих и спремни смо да помогнемо како бисмо имали лепу сарадњу у будућности.

Сталним усавршавањем настојимо да пратимо трендове, а главни нагласак наше компаније је квалитет, приступачне цене и домаћински однос према нашим купцима.

[ +]
нАШИ КЛИЈЕНТИ
[ +]
ГОДИНЕ ИСКУССТВА

Неки од наших радова

тв полица

тв полица

плафон

плафон

плафон

плафон

тв полица

тв полица

плафон

плафон

тв полица

тв полица

тв полица

тв полица

тв полица

тв полица

ШТА СУ РЕКЛИ О НАМА

Већ сам неколико пута ангажовао Милоша и његов тим за рад у стану. Одушевљен сам што му могу, са пуно самопоуздања, предати кључеве стана и отићи на одмор. Кад сам се вратио, стан је претворен у уметничко дело.
Бојан Петровић
Клијент компаније
Све што је договорено приликом закључења посла, испоштовано је и у погледу квалитета и рокова. Мајстори су веома педантни. Урбан ситем гипс смо препоручили нашим пријатељима и рођацима.
Јелена Буквић
Клијент компаније
Вечно захвалан за перформансе спуштеног плафона, који се показао тако добрим. Одлични савети за осветљење који су омогућили плафону да покаже свој јединствени дизајн и да се истакне у простору.
Ђорђе Родић
Клијент компаније